SPelen     LEren     ONtdekken

Kennismaken met Kindcentrum MuzeRijk?

In Ontmoetingsplein MuzeRijk zijn vijf kindfuncties gehuisvest, waar voorzieningen zijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Twee basisscholen Het Speleon en Bedir, peuterspeelzaal Rommelpot, Kinderopvang Troubadour en Specialistische Kinderopvang UniK. Heeft u binnenkort behoefte aan kinderopvang in Uden-West? Wilt u uw kind laten deelnemen aan de peuterspeelzaal? Of wordt uw kind volgend schooljaar vier jaar? Dan is dit bericht voor u zeker van belang.

In de komende periode is er weer gelegenheid om de kindfuncties in MuzeRijk te bezoeken en te zien hoe het er in de praktijk overdag in zijn werk gaat. Op dinsdagmiddag 31 januari is er een open middag van 13.30 tot 16.00 uur en op woensdag 15 februari kunt u van 9.00 tot 11.30 uur terecht. U wordt door een medewerker rondgeleid en krijgt een toelichting bij de dingen die u zoal kunt zien. Er is gelegenheid om vragen te stellen. Op deze twee momenten zijn alle kindfuncties in Uden West geopend voor belangstellenden, zodat u gemakkelijk van de ene naar de andere locaties kunt fietsen. Het is goed dat u zich breed oriënteert en uiteindelijk de keuze maakt voor de opvanglocatie/school die het beste bij u past.

Op basisschool Het Speleon is vervolgens ook nog een informatieavond op woensdag 8 februari a.s. aanvang 20.00 uur. Tijdens die avond krijgt u een uitgebreide uitleg over de werkwijze in Het Speleon en Ontmoetingsplein MuzeRijk door de directeur van de basisschool, leerkrachten vertellen aan de hand van beelden over het werk in de klas en er is gelegenheid om rond te lopen door de school. Leerkrachten en ouders zijn aanwezig om u te woord te staan. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur.

U bent van harte welkom.

Contact

Kindcentrum Het Speleon
Klarinetstraat 4
5402 BE Uden
hetspeleon@kiemuden.nl
0413-332337

Routeplanner >

Agenda

ma 1 apr
2e Paasdag
vr 5 apr 9:00
12:00
Excursie Natuurcentrum de Maashorst: Mieren
vr 5 apr 12:30
14:00
Ateliers
wo 10 apr 9:00
12:00
Excursie Natuurcentrum de Maashorst: Mieren
wo 10 apr 10:00
12:00
Excursie Pul in Concert
Jaaragenda >
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement