SPelen     LEren     ONtdekken

Evenementenbureau 

Het evenementenbureau is een enthousiaste groep ouders die allerlei activiteiten organiseert voor de kinderen. Zij vergadert eenmaal per maand waarbij ook altijd een of twee teamleden aanwezig zijn. Het evenementenbureau verdeelt het werk over diverse commissies, zodat niet iedereen op elk moment van het jaar even actief hoeft te zijn. 

Voor de meeste ouders is het gevoel van betrokkenheid bij school van hun kind(eren) een belangrijke reden om aan te sluiten bij het evenementenbureau. Het geeft meer inzicht in het reilen en zeilen van kindcentrum Het Speleon. En het is een prettige manier om het team een handje te helpen en met eigen ogen te zien hoe de leerlingen genieten van alle leuke activiteiten die tijdens en buiten de lessen om worden georganiseerd. 

Taken van het Evenementenbureau

De belangrijkste taken van de ouderraad zijn:
  • het beheren van het schoolfonds
  • het organiseren van ouderavonden
  • het organiseren van festiviteiten en dergelijke
  • het geven van advies aan de kindcentrumraad
  • de belangen van de ouders te behartigen bij de kindcentrumraad, bij de schoolleiding en zonodig bij het bestuur.

Afschaffen vrijwillige ouderbijdrage

Omdat we bij Kiem willen bijdragen aan gelijke kansen voor ieder kind hebben we samen besloten per 1 augustus 2023 de vrijwillige ouderbijdrage af te schaffen. Verschillende collega's en kinderen hebben meegedacht om tot dit besluit te komen.
Wat betekent dit? We vragen bij Kiem voor geen enkele activiteit meer een financiële bijdrage aan ouders. Kiem stelt aan iedere directeur van een kindcentrum een bedrag beschikbaar zodat de activiteiten door kunnen gaan die normaal van de vrijwillige ouderbijdrage betaald worden. In dit overgangsjaar hebben we nog niet het antwoord op alle vragen waar we voor komen te staan.
Het komend jaar gaat ieder kindcentrum gezamenlijk (team, kinderen en betrokken ouders) een plan op maat maken. Immers ieder kindcentrum van Kiem heeft andere activiteiten waar nu misschien nog geld voor gevraagd wordt. Denk aan een bijdrage voor een kamp, geld voor een surprise en geld inzamelen door een sponsorloop. In de toekomst vragen we hiervoor geen bijdrage meer aan u als ouder. Dit plan op maat maken we graag samen! Samen met teamleden, kinderen en met de betrokken ouders.

Samenstelling Evenementenbureau

Voorzitter:            Christien Dawikromo
Secretaris:            Debbie Vermeer
Penningmeester:   Vacature     
Leerkrachten:       Nathalie Massoeurs, Wendy Hoogveld  

Contact

Heeft u interesse of vragen? Laat het ons weten. U kunt contact met ons opnemen door te e-mailen naar or.hetspeleon@kiemuden.nl 

Contact

Kindcentrum Het Speleon
Klarinetstraat 4
5402 BE Uden
hetspeleon@kiemuden.nl
0413-332337

Routeplanner >

Agenda

vr 29 mrt
Studiedag - alle kinderen vrij
ma 1 apr
2e Paasdag
vr 5 apr 9:00
12:00
Excursie Natuurcentrum de Maashorst: Mieren
vr 5 apr 12:30
14:00
Ateliers
wo 10 apr 9:00
12:00
Excursie Natuurcentrum de Maashorst: Mieren
Jaaragenda >
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement