Spelen, leren en ontdekken

Peuterspeelzaal Rommelpot

In ons land is het onderwijs goed georganiseerd. Vanaf het vierde jaar kunnen kinderen een goed opgezet leerprogramma volgen. Voordat een kind echter vier jaar geworden is, heeft het al diverse belangrijke ontwikkelingsstadia doorgemaakt. Ouders en gezin spelen in deze periode een belangrijke rol. Minstens zo belangrijk is ook het leren omgaan en spelen met andere kinderen. In het contact met leeftijdgenootjes leert een kind de eerste beginselen van onze samenleving. 

In veel gevallen kunnen deze speelcontacten plaatsvinden met kinderen uit de straat of buurt. Vaak echter ontbreken de kinderen van dezelfde leeftijd. Een peuterspeelzaal kan hier uitkomst bieden. Ook als overgang van de beslotenheid van het gezin naar de dagelijkse gang richting basisschool, kan een peuterspeelzaal een goede tussenfase betekenen. 
 
Basisschool Het Speleon werkt nauw samen met peuterspeelzaal Rommelpot, welke ook in Ontmoetingsplein MuzeRijk is gehuisvest. Zo ontstaat er een goede doorgaande lijn in de ontwikkeling van uw kind.Meer info? Kijk op www.peuterspeelzalenuden.nl

Contact

Basisschool Het Speleon
Klarinetstraat 4
5402 BE Uden
hetspeleon@kiemuden.nl
0413-332337

Routeplanner >

Agenda

17 juli -  Zomervakantie
29 juli -  Juf Lisette jarig!
06 augustus -  Meneer Vincent jarig
17 augustus -  Juf Nathalie jarig
Jaaragenda >

Foto

170707 Afscheid meneer Vincent (46) 170707 Afscheid meneer Vincent (44)
170707 Afscheid meneer Vincent (45) 170707 Afscheid meneer Vincent (43)
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links